Money is geadopteerd

Money (513x640) Money-001 (617x640) Money-001 (622x640) Money-002 (586x640) Money-003 (640x546) Money-003 (640x586)Money; een ontzettend knappe, gespierde en prachtige knul van 8 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar hij oud mag worden! Money is een lieve hond, hij wil ontzettend graag voor je werken, hij is erg trouw, is heel slim, kent erg veel en is op zoek naar lieve maar duidelijke mensen die helemaal voor hem willen gaan! Money is ooit gevonden en hij heeft een fijn thuis gevonden bij zijn vinders. Hij bleek ontzettend trouw te zijn, graag voor je te willen werken en zijn leven voor je te willen geven. Money is niet een hond die direct in je armen springt als hij je niet kent, hij is dan wat onzeker en weet niet zo goed hoe hij moet reageren. Maar als hij je kent, dan wijkt hij nooit meer van je zijde en zal hij voor je door het vuur gaan. Helaas voor Money kon hij niet langer bij zijn vinders blijven. Er was 1 hond in huis waar hij het niet mee kon vinden en dat was beslist wederzijds. En dat was geen houdbare situatie meer en dat heeft gemaakt dat Money welkom was bij ons in de opvang. Money is een knul die al veel kent, keurig alleen thuis kan blijven, netjes aan de riem kan lopen, het leuk vindt om mee te gaan in de auto en wij denken dat hij mensen erg blij kan maken met zijn komst. Money kan het prima vinden met andere honden (op het teefje bij zijn vorige gezin na dan), hij begrijpt de hondentaal prima en ook hier in de opvang doet hij het erg goed met andere honden. Katten negeert hij, hij vindt ze gewoon niet belangrijk. Money is een waakse knul die keurig zal aanslaan als er iemand aanbelt of zomaar langs komt. Als er bezoek komt, zal het voor Money goed zijn om in de bench te gaan, hij heeft hier leiding in nodig. Maar als de mensen dan binnen zijn en hem negeren, dan zal hij dit gewoon accepteren. Money vindt kinderen prima al zal hij niet direct toenadering zoeken, hij negeert ze gewoon en vindt het fijn dat zij hem ook negeren. Een gezin met kinderen is dus niet geschikt voor hem. Voor Money zoeken wij mensen die ervaring hebben met honden, die hem hele duidelijke regels zullen geven en consequent naar hem zullen zijn. Dat maakt Money gelukkig en daar wordt hij erg blij van. Hij zal dan volledig voor u gaan, ontzettend trouw zijn en vooral ook erg gelukkig zijn! Komt u gauw eens langs om Money in levende lijve te ontmoeten? Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven!

Één reactie op Money is geadopteerd

  • Wat zijn wij blij dat wij Money mogen adopteren. Wat een fantastische hond. Prachtige houding en superlief!
    Natuurlijk moeten wij elkaar nog echt leren kennen maar inmiddels hebben we na ons besluit al een keer met hem gewandeld en gaan dit nog een paar keer doen voordat we hem eindelijk op kunnen halen. Dat duurt helaas nog even maar we zien er naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen