Moos is geadopteerd

Moos (640x571) Moos-002 (640x594) Moos-003 (640x517) Moos-004 (640x596)Moos; een fantastisch, vrolijk, grappig, ontdekkend en speels ventje van 4 maanden jong! Moos is een kruising Maine Coone, heeft iets langer haar dan een gewone korthaar, is al heel lang en hij heeft echt een geweldig karakter. Hij is vreselijk lief, spint de hele dag, is heel sociaal, is gek op knuffelen, kan met alles en iedereen uitstekend opschieten, kan met honden en met andere katten en hij geniet van iedere seconde van zijn leven. Moos vindt het leven fantastisch en onderzoekt alles, is nergens bang voor, heeft veel energie, speelt heel erg graag en hij zoekt een eigen familie waar hij mag komen wonen en waar hij een grote vent mag worden! Moos wil heel graag naar buiten en dat maakt dat hij deze gelegenheid ook moet krijgen in zijn nieuwe thuis en een appartement voor hem dus niet geschikt is. Verder lieve mensen die erg van knuffelen houden en die het leuk vinden dat hij zo ondernemend is. Dan krijgt u een heerlijk vrolijk mannetje die het heel gezellig zal maken! Komt u gauw voor hem?

Één reactie op Moos is geadopteerd

 • Dag dierenvrienden,

  Ik val als een blok voor de uitstraling van kleine (grote) Moos.
  Ben op zoek naar een vrolijk kameraadje voor mijn zeer lieve en sociale kater Pumbaa, wiens kattenvriendje een paar maanden geleden helaas gestorven is, en die een hele leuke ‘PapaPumbaa’ kan zijn voor een kitten!
  Hij woont met mij samen in een fijn huis in het groene Zuidwolde. We hebben een tuin waar heerlijk in gespeeld, gezond, geluierd en op avontuur gegaan kan worden wanneer het manneke oud genoeg is.
  Ik ben de komende 3 maanden ook heel veel thuis dus heb alle tijd om een nieuw huisgenootje ruimschoots liefdevolle aandacht te geven.

  Hoor graag van jullie terug of hij nog adopteerbaar is. Zo ja, dan is hij hier van harte welkom en kom ik volgende week, liefst op donderdag of vrijdag als dat jullie ook uitkomt, langs.

  Met vriendelijke groet,
  Christina Blacha
  Tel. 06-22253701

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen