Nana is geadopteerd

Nana (640x540) Nana-001 (640x512) Nana-002 (640x494) Nana-003 (640x453) Nana-004 (640x444) Nana-005 (587x640) Nana-006 (640x457)Nana; een wonderlijk, vrolijk, vreselijk lief en sociaal meisje van bijna 9 jaar jong! Nana is zo’n hondje die direct je hart in loopt, die heel erg tevreden is, die alles en iedereen geweldig vindt en die heel graag een eigen familie zal vinden waar zij heel erg gelukkig mag zijn. Nana komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Zij was mager, was dus al wat ouder en werd gelukkig liefdevol opgevangen in de opvang aldaar. En daar heeft zij menig hart gestolen! En nu is zij mee naar Nederland gekomen en mogen wij haar helpen zoeken naar een heerlijke plek waar zij oud mag worden! Nana is dus een vrolijk meisje, zij is met heel weinig tevreden, is gek op andere honden, kan het met katten vinden, is lief voor alle mensen en zij stelt niet zoveel eisen meer. Natuurlijk geniet zij van lekkere wandelingen maken, van knuffelen en van een warm plekje en eten. Maar zij heeft al een leven achter zich en zal heel dankbaar zijn! Voor Nana zoeken wij dus een liefdevolle plek waar zij gelukkig mag zijn, een plekje waar zij ontzettend welkom is en waar zij oud mag worden. Natuurlijk moet zij even de tijd krijgen om te wennen aan haar nieuwe leven, maar de wil is groot en deze dame zal intens gelukkig zijn met een heerlijke plek speciaal voor haar! Komt u gauw kennis met haar maken?

2 reacties op Nana is geadopteerd

  • Sinds wanneer is Nana bij jullie?

  • Ik ben voor mijn moeder (73) op zoek naar een wat ouderen en rustige hond. Zij heeft een tijhdje geleden haar cocker spaniel (3) moeten laten inslapen wegens ziekte. Nu voelt mijn moeder zich erg alleen zonder hond en is ze op zoek naar een wat rustiger lieve aanhankelijke hond. Mijn moeder woont in een ruim vrijstaand huis met een grote tuin (56 mtr diep en 25 mtr breed). Genoeg ruimte dus. Ik ben samen met haar op zoek en ben op verschillende honden van jullie gestuit waarvan ik denk dat ze goed bij mijn moeder passen.
    De honden zijn:Amia Nana en Canika.
    Graag contact hierover met mij op : ronels@home.nl
    Alvast hartelijk dank,

    Els Weening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen