Oliver geplaatst op 3 januari

OliverEen prachtige jongeman van 10 maanden jongeman die op zoek is naar een heerlijke plek waar hij mag komen wonen

Oliver is een kruising galgo, is prachtig gespierd en heeft een heerlijk karakter. Oliver is een hond die heel erg sociaal is, heel erg veel contact met je maakt, heel graag op je wil bouwen en die gewoon gek is op mensen. Hij komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij heeft dus al een leven achter zich en dat maakt dat hij in sommige situaties nog een beetje onzeker is. Zo vindt hij druk verkeer nog een beetje spannend, maar zoekt dat direct steun bij degene die met hem wandelt. En dat is echt geweldig van hem, dat maakt dat hij dit snel zal overwinnen als hij lieve baasjes vind die hem daarin steunen en hem daarin begeleiden.

Oliver kan uitstekend met alle honden overweg en hij begrijpt alle honden heel goed. Hij vindt het heerlijk om met andere honden te spelen en houdt gewoon van ze! Aan de andere kant vindt hij katten ongelooflijk spannend,hij vindt ze maar niets en is echt een beetje bang voor ze. Oliver heeft natuurlijk een jachtinstinct en dit jachtinstinct is wel iets waar zijn nieuwe baasjes rekening mee dienen te houden. Oliver is voor mensen heel erg lief, hij is echt een schatje.

Oliver zoekt een heel fijn thuis waar hij heel erg welkom is, waar ze hem steunen in zijn onzekerheden en waar zij hem duidelijkheid en liefde geven. Dan krijgt u een geweldige hond die altijd van u zal houden, die u heel erg trouw zal zijn en die zijn leven in uw handen zal leggen!

Komt u eens kennis maken met deze bijzondere knul?

Oliver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen