Pan is geadopteerd

Pan (640x600) Pan-001 (640x494) Pan-002 (485x640) Pan-003 (640x564) Pan-005 (640x572)

Pan; een ongelooflijk zachtaardig, vriendelijk en sociaal knulletje van net 1 jaar jong! Pan is een kruising podenco met waarschijnlijk een galgo. Windhondenbloed raast dus door zijn aderen! En ook het fantastische karakter past ontzettend bij hem. Hij is de zachtheid zelve, hij wil graag knuffelen en lief zijn, hij geniet van iedere seconde aandacht en hij is gewoon een bijzondere knul te noemen. Pan is als pupje in een opvang in Spanje terecht gekomen, samen met zijn moeder en de rest van de familie. Zijn moeder is ook bij ons in de opvang geweest en ook zij was een zeldzaam lieve dame. En dit heeft deze jongeman dus absoluut geërfd! Pan is af en toe nog wat onzeker en heeft veel tijd en geduld nodig voordat hij je volledig vertrouwd. Pan is stapel op vrouwen en vertrouwd deze dan ook altijd. Mannen is hij wat meer mee op zijn hoede en die zullen dus iets meer geduld met hem moeten hebben. Het liefst zou Pan bij een lieve vrouw komen wonen, dat maakt het voor hem net iets makkelijker! Pan kan het uitstekend vinden met alle andere honden en ook met katten en zelfs met kippen, hij vindt werkelijk iedereen even lief. Ook met kinderen kan hij het prima vinden, hij is lief voor alle volwassenen en tja, dit is zo’n hond die werkelijk overal gelukkig zal worden. Pan is hier en daar nog een tikje onzeker, maar dan komt natuurlijk ook dat hij zijn hele leven in een opvang heeft gewoond. Hij zal dan ook de tijd moeten krijgen om rustig te wennen aan zijn nieuwe leven bij mensen in huis. Maar de wil is er en hij wil niets liever dan zijn eigen gezin hebben! Komt u eens kennis maken met dit wonder?

Één reactie op Pan is geadopteerd

  • We hebben Lillio onlangs gereserveerd voor een nadere kennismaking, die a.s. zaterdag, voor zover we weten, zal plaatsvinden.

    Pan zou eveneens in aanmerking kunnen komen. Hij lijkt in alle opzichten als twee druppels water op onze Fido. Het zou fijn zijn als we op basis van de beide ontmoetingen de voor ons meest geschikte hond mogen uitkiezen.

    M.a.w., mogen we dit wonder op poten komen aanschouwen?

    Gaarne uw reactie. Bellen kan ook.

    Met vriendelijke groeten van Agnes en Faas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen