Phillie geplaatst

Phillie (585x640) Phillie-001 (607x640) Phillie-002 (457x640) Phillie-003 (531x640) Phillie-004 (613x640) Phillie-005 (640x541)

Phillie; een fantastisch knulletje van 5 maanden jong die een grote jongen zal worden! Phillie is een grote kruising, hij heeft wel wat weg van een Ierse Wolfshond, maar is dit zeker niet helemaal. Maar dat hij groot wordt, dat is meer dan duidelijk, hij heeft nu al prachtige lange benen en een groot lijf! Phillie heeft naast zijn grote lijf ook een groots karakter. Hij is heel erg lief en vriendelijk, heel aanhankelijk, heel blij en hij is gewoon een grote schat! Phillie komt uit Spanje, waar hij is gevonden toen hij nog een stukje kleiner was, maar hij heeft het daar ook naar zijn zin gehad en nu heeft hij de reis naar Nederland gemaakt en wij hopen dat hij hier snel een heel fijn thuis zal vinden. Phillie is een hond die de hondentaal uitstekend kent, hij is onderdanig en begrijpt alles prima. Daarnaast is hij ook lief voor katten al begrijpt hij katten niet helemaal. Maar dat maakt voor hem niets uit, hij vindt ze gewoon leuk! Voor kinderen is Phillie ook een schat van een hond en het enige wat mogelijk bij hele kleine kindjes lastig kan zijn is zijn postuur en het feit dat hij niet helemaal weet hoe groot hij eigenlijk is. Phillie kan al best heel goed aan de riem lopen al is hij natuurlijk ook snel afgeleid. Maar dat moet hij allemaal nog leren. Phillie is gewoon een fantastische pup die op zoek is naar lieve mensen die helemaal voor hem willen gaan, die hem alles willen leren wat nodig is en die hem net zo lief vinden als wij. Komt u gauw eens in levende lijve kennis met deze knul maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen