Pirata geplaatst op 28 maart

PirataEen prachtige pikzwarte dame die op zoek is naar een heel bijzonder huis 
Pirata heet zo omdat zij één oog mist. Pirata komt oorspronkelijk uit Spanje, waar zij is gevonden en kittens heeft gekregen. Daar heeft zij ook haar oogbeschadiging opgelopen. Toen zij in Nederland kwam is haar oog verwijderd en deze jongedame redt zich hier uitstekend mee! 
 
Pirata is zoals gezegd een hele bijzondere dame en zij heeft dan ook heel bijzondere baasjes nodig die van haar gaan houden zoals zij is en dat is niet de makkelijkste helaas. Pirata heeft al een heel leven achter zich en zij heeft geleerd om voor zichzelf te zorgen. 
 
Zij heeft bij één van onze pleegmoeders gewoond en daar heeft zij al ontzettend veel geleerd. Zo kan Pirata prima met de honden in dat huis opschieten al heeft zij zeker de neiging om hier de baas over te zijn. Met de katers in huis kan zij het ook uitstekend vinden, zij vindt ze prima om haar heen. Maar de poes des huizes is toch echt een probleem voor deze dame. Zij wil graag de enige koningin in huis zijn en dat veroorzaakt wel eens schermutselingen. Dus helaas kon zij daar niet blijven.
 
Toen Pirata daar ging wonen, was zij een hele felle dame die snel uithaalde, maar dat doet zij inmiddels veel minder gelukkig. Zij zoekt het gezelschap van haar pleegmoeder vaak op en ligt dan strak tegen haar aan. Zij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en zij vindt het geweldig als er met haar gespeeld wordt. Zij heeft zich echt van een heel andere kant laten zien en dat laat zien hoe graag zij bij iemand wil horen! 
 
Pirata mag graag even naar buiten gaan, lekker ontdekken en op jacht gaan. Daar geniet zij enorm van en zou dat in haar nieuwe huis ook zo graag willen. Een hele bijzondere dame dus die op zoek is naar mensen die haar de kans willen geven en die haar nemen zoals zij is. Alleen dan kan zij gelukkig worden op een nieuwe plek! 
 
Als u haar eens in levende lijve wilt ontmoeten, bel ons dan even voor een afspraak. Dan kunt u haar in haar pleeggezin ontmoeten!
 
Pirata

Update 28 augustus 2013

Hierbij even een update over Pirata. Ik wil haar graag even in de schijnwerpers zetten omdat bij haar verhaaltje niet echt leuke foto’s staan. Ik heb het geprobeerd en probeer het nog steeds, maar het is ontzettend lastig, niet alleen mis ik een goede camera, mevrouw vindt het ook een ontzettend goed idee om te bewegen elke keer als ik het knopje indruk. Geloof me in levende lijve is ze echt prachtig!  Pirata vermaakt zich prima de hele dag, lekker eten, drinken, plekjes om te slapen, knuffels en spelen. Ook bezoek wordt gezellig begroet met een flink aantal kopjes en als het bezoek haar dan ook nog eens aait is het helemaal feest. Mijn buurvrouw vertelde laatst dat Pirata bij haar de garage in was gelopen, mijn buurvrouw praatte toen heel zacht tegen haar en na wat twijfel kwam ze ook bij de buurvrouw een knuffel halen, zo lief!  Een ander punt waarop ze enorm veel vooruitgang boekt is het optillen. Ze springt nog wel eens op het aanrecht en dat komt mij niet altijd even goed uit. Ik kan haar nu oppakken en op de grond zetten. Ze moppert wel wat, maar ze laat het wel toe! Pirata is eigenlijk gewoon een schat van een  kat die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Ik hoop echt dat ze binnenkort haar gouden mandje vind.  Komt u gauw eens bij haar kijken? Ze woont vlakbij de opvang, dus u hoeft ook niet veel om te rijden.  Kopjes en een poot van Pirata!
Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen