Pluisje geplaatst op 6 januari

PluisjeEen fantastische poes van een jaar jong die op zoek is naar een eigen familie

Pluisje kwam bij ons binnen, nog geen jaar jong, erg mager en ook erg zwanger. Zij is dus zo gevonden en haar eigenaren hebben haar niet meer opgehaald. Gelukkig kon deze schitterende dame naar een lief gastgezin en daar heeft zij het leven geschonken aan vijf prachtige kittens: vier jongens en een meisje. Pluisje is een geweldige moeder geweest en heeft er alles aan gedaan om de kleintjes op te voeden. Zij heeft ze gevoed, gewassen, opgevoed, liefgehad en zij heeft de afgelopen maanden in het teken van haar kinderen gezet. Terwijl zij zelf nog zo jong is. En daarom is het nu voor Pluisje tijd om een eigen thuis te vinden waar zij op nummer één staat en waar zij mag genieten van het leven zonder zorgen!

Pluisje is een vreselijk lief poesje, zij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en zij kan enorm genieten van een warm mandje in een huis waar zij altijd welkom is. Pluisje is een poes die heel graag buiten speelt. Daarnaast vindt zij het leuk om met blaadjes en speelgoed te spelen. Zij is nog heel jong en bruist natuurlijk nog van de energie. Maar als wij haar dan soms opgerold zien slapen, dan is de allerliefste van de hele wereld!

Pluisje is een katje die het op zich prima met andere katten kan vinden al moet zij natuurlijk wel even wennen. Met honden heeft zij geen chemie en wij willen haar dan ook niet in een gezin met een hond plaatsen. Voor kinderen is Pluisje erg lief en tja, zij is gewoon een geweldig meisje dat heel graag een nieuwe kans in haar leven wil hebben!

Komt u gauw eens kennis met deze leuke meid maken?

Pluisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen