Poes

Een heerlijke, stevige, grappige dame van 7 jaar 

Poes is een bijzonder meisje dat ontzettend graag wil knuffelen en echt een scheet van een poes is! 

Poes is bij ons gekomen nadat haar vrouwtje was overleden. Deze mevrouw was al op leeftijd en Poes was ooit aan komen lopen bij haar. En Poes is nooit meer weggegaan. Poes was zielsgelukkig daar, mocht lekker naar buiten en als zij thuis kwam was daar altijd haar vrouwtje om haar te knuffelen en haar erg te verwennen met allerhande lekkere dingen! 

En toen overleed haar vrouwtje. Zo verdrietig voor Poes. Nu moest zij noodgedwongen naar de opvang. Maar zij heeft zich wonderbaarlijk aangepast aan haar leven hier en ook hier laat zij zien hoe ontzettend leuk zij is. Zij wil heel graag in je nek liggen en kan ontzettend hard spinnen. Ook is zij heel tevreden met haar zachte mandje en tja, zij stelt gewoon niet zoveel eisen. 

Voor Poes zoeken wij een warm en liefdevol thuis waar zij heel erg welkom is, waar zij veel aandacht zal krijgen en waar er een heel fijn plekje voor haar beschikbaar is. Poes wil ook graag af en toe een frisse neus halen en daarom zou het voor haar fijn zijn om een thuis te vinden waar zij ook lekker naar buiten kan. Verder stelt Poes geen eisen en is zij heel gelukkig! 

Wilt u dit lieve diertje een fijn thuisbieden? Kom dan gauw langs

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen