Rafa overleden

RafaEen prachtige heer van 2 jaar jong

Rafa is een type windhond en hij heeft dan ook de ongelooflijk mooie en serene uitstraling van een windhond! Hij is gespierd, intelligent, vriendelijk en heel zacht! Rafa komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Gelukkig is hij opgevangen aldaar en mocht hij nu mee naar Nederland, waar hij nu op zoek is naar een eigen gezin!

Rafa is een hond die heel graag buiten actief is, graag speelt met andere honden, die graag wandelt en heel graag aandacht krijgt. Hij is heel vriendelijk naar mensen toe en heel zacht. Ook zoekt hij graag contact met je en wil graag weten wat de bedoeling is. Ook vindt Rafa het heerlijk om lekker te luieren, bij voorkeur in de zon! Maar een heerlijke warme mand of bank is ook helemaal prima voor deze heer, hij kan hier werkelijk uren in liggen! Rafa is heel bescheiden en lief voor mensen, ook voor kinderen. Rafa kan uitstekend met andere honden opschieten, dit kent hij ontzettend goed en hij geniet erg van contact met andere honden. Met katten heeft Rafa geen chemie. Hij ziet ze als een prooi en zal er niet over twijfelen om hier achter aan te gaan. Een nieuwe familie met katten kan dus niet voor deze jongeman.

Rafa moet natuurlijk wennen aan haar nieuwe leven, maar is bereid om daar alles voor te doen! Wij hopen dat u begrijpt dat Rafa een goed jachtinstinct heeft en dat daar rekening mee gehouden moet worden. Verder een geweldige jongeman die heel graag een fijn huis wil hebben.

Rafa heeft wel een klein probleempje. Hij kwam bij ons binnen met allemaal plekken op zijn huid. Wij dachten eerst dat het kwam door mogelijk voedsel of stress. Maar wij hebben dit uitgebreid laten onderzoeken en het blijkt dat Rafa een soort auto-immuunziekte heeft die zijn eigen huid aanvalt. Daarom had hij kale plekken op zijn vacht. Maar door het dagelijkse gebruik van prednison heeft hij hier helemaal geen last meer van. Zijn vacht is volledig herstelt en hij doet het hier heel goed op, bij een kleine dosering. Helaas komt Rafa hier nooit meer vanaf en zal hij dus voor de rest van zijn leven medicijnen moeten hebben. Deze medicijnen zijn heel goedkoop en kosten dagelijks ongeveer 10 eurocent. Heel sneu dat hij dit heeft, maar hier is helaas niets aan te doen.

Hopelijk kijkt u langs dit heen en ziet u alleen deze geweldige hond die zo graag bij u en bij de kachel wil komen liggen!

Rafa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen