Raj geplaatst

 

Raj-001 (617x640) Raj (527x640)

Raj; een prachtige jongeman met een geweldige gevlekte neus van 8 maanden jong! Raj is een hele slimme en leergierige knul die heel graag nieuwe dingen wil leren in zijn leven! Raj is vrolijk maar ook bescheiden en staat dus niet altijd vooraan en dat siert hem enorm. Raj komt uit Spanje, waar hij is gevonden, samen met zijn broertjes en zusjes. Hij was toen 2 maanden jong… Liefdevol is dit gezin opgevangen in een asiel aldaar en zij hebben daar dus ook heel wat dingen geleerd. Zo kan Raj al netjes aan de riem lopen, is heel vriendelijk naar mensen toe, kan het uitstekend vinden met andere honden en hij is ook nog eens heel erg slim. Een heerlijk karakter dus! Raj vindt katten heel erg eng, hij schrikt enorm van ze en daarom lijkt het ons niet zo leuk voor hem om hem in een gezin met katten te plaatsen. Voor kinderen is Raj ook heel lief, maar van onverwachte dingen kan hij nog wel eens schrikken en daarom denken wij dat een gezin met hele jonge en vooral drukke kindjes niet ideaal voor hem zal zijn. Kinderen die wat ouder zijn is geen probleem voor hem. Raj wil ontzettend graag nieuwe dingen leren en echt gaan genieten van zijn leven, samen met zijn eigen familie. En wij hopen dan ook dat er snel hele lieve mensen speciaal voor hem gaan komen die hem dat fijne stekkie willen geven. Komt u gauw eens kennis maken met deze spetter?

2 reacties op Raj geplaatst

  • 😛 😛

  • wat een snoepje ik wil heel graag binnenkort kennismaken. en langskomen. met mijn man.
    wij hebben eigenlijk al 2 keer een krijgertje gehad. de eerste was een duitse herder van 9.jaar helaas met 13 ging was het voorbij. Onze 2 de liefde was een duitse staander( oorspronkelijk uit Spanje) die kregen we toen ze 8 was. op haar 13 de kwamen we binnen een week achter dat ze ongeneeslijk ziek was. Het ging allemaal heel snel. Tis pas 7 dagen geleden. ( ik schrijf dit dan ook met tranen in mijn ogen) toch willen we graag nog een hond ( ik het liefst 2).
    Toen zag ik Raj wat een snoepje. Vandaar dit bericht. Ik zal jullie bellen.
    groetjes joelle de jager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen