Rosalinde is geadopteerd

Rosalinde (561x640) Rosalinde-001 (640x628) Rosalinde-002 (569x640) Rosalinde-003 (640x555) Rosalinde-004 (626x640)Rosalinde; een heerlijk, zachtaardig, vriendelijk en prachtig moppie van 9 maanden jong! Rosalinde is een fantastisch meisje, zij is waarschijnlijk een kruising van een whippet x een type herder. Zij heeft van beiden heel veel weg en zij is het liefste meisje dat wij momenteel in de opvang hebben. Rosalinde is een meisje dat ongelooflijk lief is, heel veel steun bij je zoekt, heel zachtaardig is en heel graag haar best wil doen om het goed te doen. Alles om je te plezieren! Rosalinde komt uit Spanje, waar zij is gevonden, zij was toen natuurlijk nog erg jong. In de opvang in Spanje heeft zij al laten zien hoe ongelooflijk lief zij is en ook hier zijn wij allemaal heel erg van haar gecharmeerd! Rosalinde kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal prima, zij speelt graag met ze en weet precies hoe zij het allemaal moet doen. Daarnaast heeft zij alle respect voor katten en zou prima met een kat kunnen samenleven. Ook kan Rosalinda het prima vinden met alle vreemden en ook met kindjes. Rosalinde is gewoon een heerlijk meisje dat erg graag een liefdevolle familie zal vinden die haar alles gaan leren wat nodig is, die van haar houden, die haar de tijd geven om te wennen en die helemaal voor haar zullen gaan! Dan zal zij gewoon haar lieve zelf zijn, genieten en u erg dankbaar zijn! Komt u gauw langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

Één reactie op Rosalinde is geadopteerd

  • Wat hierboven staat is helemaal waar! 4 april hebben we Rosalinde geadopteerd, en al heel snel in ons hart gesloten: wat een schat van een hond! Ze is nu dus ruim een maand bij ons, kon na 1 week al los uitgelaten worden, houdt ons allemaal goed in de gaten, speelt dat het een lieve lust is, maakt gekke bokkesprongen en lacht breeduit als ze blij is ons te zien. We genieten zo van haar, en zij duidelijk ook van het leven in ons gezin: super bedankt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen