Samba

SambaEen prachtig dametje met een klein hartje van goud van 6 maanden jong!

Samba vindt het leven nog wel wat spannend en moet nog een heleboel dingen leren, maar zij wil ontzettend graag! Samba is samen met haar zusjes gevonden toen zij 3 maanden jong was, in Spanje. En haar leven is niet zo leuk begonnen en dat maakt dat zij nog steeds af en toe wat angstig is. Samba is na haar vondst in een pleeggezin komen wonen waar zij zich in de eerste instantie niet liet zien. Maar na een week kwam zij toch en inmiddels is zij eraan gewend om mensen om zich heen te hebben. Zij was daar helemaal thuis en rende en speelde wat af gedurende de dag. Samba trok zich op aan de honden die daar ook leefden en kreeg langzaam vertrouwen in de mensen daar. En dat is wat wij hier ook zien.

Zij ligt ’s avonds uitgeteld in haar mandje, komt steeds om contact met je te maken en wij zien dat zij zo ongelooflijk graag lief gevonden wil worden. Samba vindt het heerlijk om te knuffelen en wil heel graag aandacht hebben. Samba kan het uitstekend vinden met andere honden, maar ook met katten. Zij vindt het verkeer af en toe nog een beetje spannend, maar zij zoekt dan direct contact met je en legt haar hele lot in je handen, zo vertederend. Deze kleine meid doet zo ongelooflijk haar best en zij is zo lief dat wij denken dat Samba ook prima bij kinderen zou kunnen wonen.

Een heerlijk meisje dus dat liefde, aandacht en steun nodig heeft en gewoon even iets meer tijd dan een andere hond mogelijk nodig zal hebben. Maar dat is zij dubbel en dwars waard!

Komt u gauw langs om haar te ontmoeten?

Samba2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen