Smack

Smack Een prachtige zwarte kater met een glanzende vacht en een piepklein servetje onder zijn kinnetje.

Hij is gecastreerd en ruim 5 jaar oud. Smack is een geweldig lieve en aanhankelijke kat en is qua karakter een tikkeltje onzeker. Bij zijn vroegere baasjes kwam soms een buurkat door het kattenluik naar binnen en daar kon Smack moeilijk mee omgaan. Smack kreeg last van zijn blaas en ging in huis sproeien. Uit urinecontrole bleek dat Smack blaasgruis had en daarom kreeg hij dieetvoer. Omdat zijn bazinnetje een baby verwachte hebben ze afstand van Smack gedaan. Smack is begin augustus 2013 rechtstreeks bij een vrijwilliger van het asiel (tijdelijk) komen wonen en is sindsdien helemaal zindelijk.  Vandaar dat het nu tijd voor hem wordt om een definitieve baas te gaan zoeken.

Smack is een kat die heel graag bij je in de buurt wil zijn en je dolgraag wil helpen met wat je aan het doen bent. Hij is een echte (huis)vriend, houdt van een praatje en is dol op spelen.
Smack zoekt een rustig baasje waarop hij kan bouwen, die hem steunt zodat zijn zelfvertrouwen kan blijven groeien. Een baasje die hem aandacht geeft, die het leuk vindt om met hem te spelen en die het niet vervelend vindt om zijn kattenbak goed schoon te houden. Hoewel Smack andere katten best interessant vindt, kan het een risico voor hem zijn om met een andere kat te moeten samenleven. Smack is gewend om naar buiten te kunnen.

 

Wie geeft deze geweldige jongen een tweede kans?

 

Smack

Op het filmpje hieronder is Smack in actie te zien, wat een leukerd hè?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen