Suki geplaatst op 13 maart

SukiEen energiek, vrolijk en enthousiast meisje van een half jaar jong!

Suki is een bruisend meisje, wil heel graag haar best doen en is op zoek naar bevestiging van haar baasjes. Zij maakt veel contact met je en wil ook best wel graag haar best doen! Suki is een hondje dat uit Spanje komt, waar zij samen met haar zusjes, is gevonden op straat… Zij waren 3 maanden jong en hadden het niet zo fijn gehad helaas… Maar gelukkig waren zij welkom in een gastgezin en daar hebben zij al veel geleerd gelukkig. Toen Suki net bij ons was vond zij het best moeilijk, de verandering, de nieuwe omgeving, dat was allemaal heel spannend voor haar. Maar daar heeft zij zich helemaal doorheen geslagen en zij voelt zich hier inmiddels helemaal thuis.

Zij speelt heel graag met andere honden, met speelgoed, is gek op aandacht en wil graag bij je in de buurt zijn. ’s Avonds is zij helemaal uitgeteld en ligt dan heerlijk in haar mandje te slapen. Wij doen ons best om met haar aan de riem te wandelen en daar heeft zij ook al sprongen voorwaarts in gemaakt. Maar toch vindt zij het nog spannend om alleen te wandelen. Zij vindt het prettig om op bekend terrein te zijn maar daarbuiten vindt zij de wereld toch nog een beetje spannend. Als er een andere hond mee gaat wandelen is het geen enkel probleem voor haar.

Suki kan prima met katten opschieten en zou hier prima mee samen kunnen wonen. Wij zoeken een liefdevol en warm thuis voor Suki waar de mensen haar het vertrouwen willen geven, mensen die er met haar voor willen gaan en die er echt voor haar zullen zijn zodat zij eindelijk mag gaan genieten van haar leven. Wij denken dat het Suki een beetje teveel van het goede is om in een gezin met kleine kinderen te wonen, dat is mogelijk nog net een brug te ver.

Een bijzonder meisje dus, op zoek naar een bijzonder thuis. Als u haar wilt ontmoeten, wees dan van harte welkom om haar met een bezoekje te vereren!

Suki2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen