Sunny; gereserveerd

Sunny (590x640) Sunny-001 (558x640) Sunny-002 (565x640) Sunny-003 (640x500)Sunny; een bijzonder meisje met een heel bijzonder verleden van 3 jaar jong die een heel warm thuis zoekt! Sunny is een meisje dat niet zo groot is, lief is, erg van knuffelen houdt, die het leuk vindt om te spelen en die voor de eerste keer in haar leven een eigen familie zoekt. Sunny komt uit India, waar zij haar hele leven op straat heeft geleefd. Sunny werd verzorgd op straat en een Nederlands gezin die daar destijds woonde, heeft zich het lot van deze dame aangetrokken. Zij hebben haar verzorgd, zij hebben haar te eten gegeven, zij hebben Sunny leren kennen als een vreselijk lieve dame die het moeilijk had op straat. Sunny werd weggetrapt door de mensen op straat, de andere honden die daar op straat leefden joegen haar ook weg… Sunny is gewoon te zachtaardig om op straat te kunnen overleven. En daarom is Sunny van de straat gehaald en mocht zij mee naar Nederland, waar zij nu bij ons in de opvang is en wij haar mogen helpen een heel fijn thuis te vinden! Sunny hebben wij leren kennen als een vriendelijk, wat verlegen, zachtaardig meisje dat heel graag bij je wil zijn, heel graag wil knuffelen en het heerlijk vindt om mensen om zich heen te hebben. Zij loopt keurig aan de riem met je mee, komt graag bij je, kan het uitstekend vinden met andere honden en zoekt een fijn thuis waar zij meer dan welkom is. Sunny kan het niet zo goed vinden met katten, dat is zij dan ook niet gewend en daarom lijkt het ons niet handig om Sunny in een gezin met katten te plaatsen. Sunny is een meisje dat niet snel haar vertrouwen aan je geeft. Zij vindt het alleen spannend als je haar ineens wil vastpakken of ineens om haar heen hangt voor een knuffel. Zij heeft waarschijnlijk geleerd dat mensen niet zo lief voor haar waren… En daarom zoeken wij lieve mensen voor haar die haar rustig de tijd geven om te wennen, die haar bij hun laten komen om te knuffelen, die zachtjes met haar zijn. Want als je lief voor haar bent, dan komt zij direct bij je voor een knuffel. Dit zachtaardige en vriendelijke meisje heeft een klein hartje van goud wat hier en daar een deukje heeft. Maar die deukjes zijn uit te deuken, dat weten wij zeker. Als zij het vertrouwen heeft, dan laat zij dat nooit meer los! Sunny is lief voor kinderen al zou zij ook kunnen schrikken als kinderen onverwachts een knuffel willen geven. Daarom plaatsen wij haar liever niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar is geen enkel probleem voor haar. En het is natuurlijk geen probleem als u kinderen op bezoek krijgt, zolang zij zich maar terug kan trekken en geen dingen moet zoals verplicht knuffelen. Sunny is dus een heel bijzonder meisje dat heel graag haar eigen familie wil hebben die van haar houden en die haar de tijd geven om gelukkig te worden. Komt u gauw eens kennis met haar maken?

2 reacties op Sunny; gereserveerd

  • Is Sunny een zusje van Bettie? Leeftijd is hetzelfde. De geschiedenis is voor een deel hetzelfde. Uiterlijk een tweeling. En op te filmpje is het net zo’n bedeesd hondje.

    Groetjes,

    Ko.

  • Wat een prachtige hond is Sunny en wat een mooi karakter. Ik ben op slag verliefd 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen