Teun; geplaatst op 5 maart

TeunEen prachtige vent van 5 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis om te komen wonen!

Teun is een gezellige, lieve, vriendelijke, zachte jongen en zoekt hele lieve mensen die hem ontzettend graag een fijn thuis willen bieden! Teun is samen met zijn maatje Guus bij ons in de opvang gekomen. Zij woonden in een lief gezin waar zij enorm gelukkig waren, zij leefden daar met kleine kindjes, met lieve baasjes, met elkaar en zij hadden het enorm naar hun zin! Maar Teun mocht daar ook naar buiten en daar waren de buren niet blij mee… De baasjes van Teun hebben er alles aan gedaan om de jongens te kunnen houden, maar helaas is dit niet gelukt… En daarom hebben zij hem en Guus met pijn in hun hart naar de opvang gebracht. Teun doet zijn best hier in de opvang en wij zien echt een geweldige kat die vreselijk lief is! Teun kan zoals gezegd met kindjes, met andere katten en hij kan zelfs samenleven met een hond.

Hij is echt een probleemloos knulletje en hij zoekt een liefdevol en warm thuis waar hij ontzettend welkom is, waar hij ook iedere dag even naar buiten kan, waar hij heel veel knuffels zal krijgen en waar hij weer gelukkig mag worden! Komt u gauw langs om hem in levende lijve te ontmoeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen