Tom; geplaatst 30 april

Tom (578x640)Tom-001 (625x640)Tom-002 (640x574)Tom-003 (601x640)Tom-004 (640x602)Tom-005 (576x640)Tom; een fantastische, vriendelijke, blije en heerlijke grote knul van 3 jaar jong! Tom is een Mastin Espagnol, hij is erg groot, houdt enorm van knuffelen en is op zoek naar een liefdevol thuis waar hij ontzettend welkom is! Tom is dus groot, maar zijn hartje is maar klein. Hij is stapel op knuffelen, gaat graag op zijn rug liggen voor een aai op zijn buik, is graag bij je en is enorm sociaal. Tom kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Katten vindt hij ook prima, hij negeert ze en vindt het prima dat zij er ook zijn. Tom is lief voor alle mensen en zeker ook voor kinderen en zou prima in een gezin kunnen komen wonen. Tom komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Hij heeft een poosje in een opvang aldaar gewoond en nu mocht hij mee naar Nederland waar hij vast een heel fijn thuis zal vinden waar hij zijn baasjes erg gelukkig gaat maken met zijn komst! Tom is een zelfstandige jongeman wat helemaal bij zijn ras past, hij mag graag buiten zijn en geniet daar enorm van. Hij vraagt niet zoveel, enkel een liefdevolle familie, lekker eten en een heerlijke plek om uitgebreid te luieren. Een fantastische hond dus, op zoek naar zijn eigen plekje op deze wereld! Komt u gauw kennis met hem maken?

Één reactie op Tom; geplaatst 30 april

  • Tom die eigenlijk Ton had moeten heten. Wij waren met Dikketjedap in Palentia om de honden daar te castreren. Tom had geen chip en kreeg, op aandringen van de vrouwelijke dierenartsen, mijn naam bij zijn chip. Daar was ik echt blij mee want het is een brok goeigheid van 65 kg.
    Als het mogelijk is wil ik graag op de hoogte worden gehouden waar hij geplaatst gaat worden.
    Groeten,
    Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen