Tommasso geplaatst

Tommaso (547x640) Tommaso-001 (434x640)

Tommasso: een schitterend, ontzettend vriendelijk ventje van 3 jaar jong! Tommasso is een hele lieve en leuke knul, hij wil graag bij je zijn, wil graag knuffelen en wandelen en is gewoon een ontzettend vriendelijk mannetje dat zo vreselijk graag een fijn thuis wil vinden. Tommasso komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Maar hij heeft een thuis gehad, dat is zeker! Tommasso is nu bij ons in de opvang en wij genieten iedere dag van hem. Tommasso is ontzettend sociaal, hij is stapel op mensen, hij kan het uitstekend vinden met de andere honden hier, kan prima met katten overweg en hij wil eigenlijk alles goed doen. Hij is zo’n heerlijk jochie, wij smelten helemaal voor hem. Tommasso is een hondje die heel dankbaar is voor alles wat hij meemaakt, hij is dankbaar voor een knuffel, een wandeling, een beetje aandacht, heel vertederend om te zien. Wij denken dat Tommasso prima in een gezin zou passen, hij is zo zacht en zo lief dat hij een gezin ook heel blij kan maken met zijn komst! Hij wil graag dingen voor je doen en wil heel erg zijn best doen om nieuwe dingen te leren. Een zalig hondje dus, op zoek naar zijn eigen gouden mandje! Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzondere knulletje? Hij zal het heerlijk vinden om u in levende lijve te ontmoeten!

Één reactie op Tommasso geplaatst

 • Beste Karin,

  Voor onze lieve Brown, een mannelijke Ratonero die wij op 28 augustus 2010 van jullie geadopteerd hebben en die een geweldige aanvulling op ons gezin is, denken wij aan het adopteren van een tweede Ratonero. Ons oog viel gelijk op Tommasso!

  Brown is superblij in ons gezin. Wij bezorgen elkaar veel liefde en genegenheid. Het gaat echt geweldig! Wellicht dat het voor Brown leuk zou zijn een maatje van zijn eigen soort als ‘broertje’ te hebben. En zo te lezen heeft Tommasso hetzelfde lieve en zachte karakter als Brown. Het lijkt ons heel fijn om ook Tommasso ons warme gezinsleven te bieden.

  Zouden wij een keer met Brown mogen langskomen en hem kennis te laten maken met Tommasso?

  Groeten,
  Sharon Cooney en Jan Anne Vos
  Smidshof 17
  3862 CZ Nijkerk
  033-2466544

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen