Tony geplaatst

Tony (603x640) Tony-001 (640x569) Tony-002 (529x640) Tony-003 (511x640)

Tony; een schitterende, grote, vriendelijke lobbes van 1 jaar jong! Tony is dus een grote vent, maar heeft eigenlijk maar een klein hartje. Hij vindt mensen de meest briljante wezens op aarde en wil dan ook heel graag bij ze zijn. Hij vindt het heerlijk om lekker te knuffelen, mag graag mee gaan op een wandeling, zoekt veel contact met je en heeft gewoon een heerlijk karakter. Wij gingen met Tony bij de katten kijken om te zien of hij hier mee samen zou kunnen wonen en hij vond dit ongelooflijk spannend en ging achter in onze knieholte zitten en deed alsof hij er niet was… Zo ongelooflijk schattig om dit te zien bij zo’n grote stoere vent! Hij zou dus prima met katten kunnen wonen, hij vindt ze maar wat spannend. Tony is ontzettend sociaal met andere honden, hij mag erg graag met ze spelen, kent de hondentaal en vindt het gezellig om samen met andere honden te zijn. Tony kan het dus uitstekend vinden met alle mensen, ook met kinderen. Maar gezien zijn postuur plaatsen wij hem liever niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 16 moet geen probleem voor hem zijn. Tony komt uit Spanje, waar hij is gevonden toen hij nog erg jong was. Hij heeft dus waarschijnlijk nooit in een huis gewoond en zal moeten wennen aan alle geluiden die daar bij horen. Hij wil ontzettend graag en wij weten zeker dat hij ongelooflijk zijn best zal doen! Komt u eens kennis maken met deze heerlijke, zachtaardige knul? Hij vindt het heerlijk om u te ontmoeten!

Één reactie op Tony geplaatst

  • Het gaat heel goed met Tony nu Diego. In het begin sloopte hij alles maar nu mijn schoonouders meer met hem wandelen en hem beter onder appel hebben is het een schat. Hij kan van het aanrecht eten wat niet mag en de deur zelf openmaken waardoor hij en onze dochter van 3 soms aan het eind van de oprit te vinden zijn maar daar mag ze van hem niet van af. Diego is geweldig en heeft ieders hart gestolen. Hij mag ook wekelijks naar het strand en dat vindt hij geweldig.

    Gr Debbie de Elena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen