Victor is geadopteerd

Victor-001 (640x638) Victor-002 (640x506) Victor-003 (640x470) Victor-006 (610x640)Victor; een prachtige fox terriër van 4 jaar jong! Victor is een prachtig hondje om te zien, heeft een hoge intelligentie, wil enorm graag werken, is een tikje ongeduldig, houdt van wandelen en spelen en is op zoek naar een heel fijn thuis waar hij gelukkig mag worden! Victor is een hondje dat geboren is om te werken, taken uit te voeren en geestelijk bezig te zijn en dat is hetgeen zijn vorige baasjes hem niet konden bieden. Victor had veel te weinig uitdaging in zijn leven en werd onrustig thuis. En dat konden deze mensen niet meer aan en zodoende is dit knulletje bij ons in de opvang gekomen. En wij zien hier een heel eerlijk, sociaal hondje dat meer nodig heeft in het leven dan hij tot nu toe heeft gehad. Zo trekt Victor aan de riem met een wandeling, maar als je de tijd neemt en hem uitlegt wat de bedoeling is kan hij echt keurig naast je lopen. Daarnaast vindt hij het lastig om geduld te hebben bij dingen en ook daar wil hij in gaan oefenen, hij vindt het zalig om met je te werken namelijk en wij denken dat hij alles snel onder de knie zal hebben! Victor is erg goed met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Met katten kan hij het beslist niet vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin waar ook katten wonen. Victor is opgegroeid met kleine kinderen maar kan dit niet altijd waarderen als kinderen achter hem aan rennen. En dat snappen wij natuurlijk heel goed. Daarom is een gezin met jonge kinderen ook niet geschikt voor hem. Victor is een blije hond die heel graag iedereen gedag komt zeggen en eigenlijk aan iedereen vraagt of je wat met hem gaat doen. Victor kent de basiscommando’s, is zindelijk, kan een poosje alleen thuis blijven en wil met alles wat hij in zich heeft zijn best doen. En daar heeft hij hulp bij nodig van mensen die weten hoe zij dit moeten doen. Mensen die hem duidelijkheid en structuur kunnen bieden, die hem allerhande nieuwe dingen gaan leren, die hem veel beweging en uitdaging gaan geven en die streng voor hem zullen zijn. Dan is Victor gelukkig en zal hij een geweldig trouwe vriend zijn die ’s avonds kan zeggen dat hij heel moe is van de dag en dan zielsgelukkig in slaap zal vallen. En topper dus, onze Victor en hij wil zo graag verder met zijn leven! Komt u eens kennis met hem maken? Hij gaat graag met u op stap en zal laten zien hoe leergierig hij is!

3 reacties op Victor is geadopteerd

 • Ik heb wat vragen over Victor… Is Victor nou een teefje of een reutje ? En is zij/hij gecastreerd ?
  Hoe lang zit Victor al in het asiel ?
  Victor heeft veel beweging nodig maar is hij/zij ook nerveus?
  Ik denk dat Victor een kruising is…denken jullie dat ook ?

  Victor spreekt mij aan. Zou hij/zij het ook leuk vinden om mee te lopen met de fiets ?
  Houdt Victor van het rennen achter de bal ? Slaapt Victor graag in een mand ?

  Ik had een Parson Russell maar zij is jl januari overleden (was 18 jaar & 8 maanden) en eigenlijk tot op het allerlaatst nog steeds in top-conditie. Ik woon aan de rand van een groot park / wandel- en natuurgebied, ideaal voor een hond.

  Of ik zou foster kunnen zijn voor Victor. Is het asiel daarin geïnteresseerd ?

  Ik kijk uit naar de antwoorden op mijn vragen…

  Met dank & hartelijke groet,
  Eveline

  • Even van een onbekende, ik heb heb zelf een gladharige fox, het is precies het zelfde karakter als die wij hebben. ze zijn druk en bibbere dat doen ze allemaal , dat is het ras , ik zou heel graag een tweede hond erbij willen hebben maar mijn partner wil het niet, dus hou het op.
   dit zijn hondjes ze moeten 2 x per dag 2,5 uur los lopen in een natuurgebied spelen met andere honden en dan heb je er een perfekt hondje aan. wij hebben onze fox wel laten castereren, dan worden ze liever en wat rustiger. anders blijven ze heel dominant,
   ze kennen heel goed langs de fiets lopen, uiteraard met een tuigje. dat wilde ik even zeggen. niet bij kinderen, wel even op visite dat ken wel.
   wij hebben er een geweldig en lief hondje aan, gr.

  • Geachte mevrouw Eveline de Winter,
   Victor is een prachtige fox-terriër reu, gefokt door een bestuurslid van de fox-terriër rasvereniging en eerst nadat hij door ons op 4-4-’15 met pijn in het hart werd afgestaan aan Astrid Koningen door zorg van diens dierenopvang gecastreerd.
   Victor is als puppy bij ons gekomen en heeft naar onze mening gedurende vier jaar een heerlijk bestaan gehad en ook ons veel genoegen verschaft.
   Onze leefomstandigheden, wij zijn beiden midden 70, laten helaas niet meer toe een zeer energieke hond als Victor voldoende uitdagingen en inspanningen te bieden.
   Wij missen Victor erg en hopen van harte dat hij een baasje vindt dat goed voor hem zal zijn.
   Wij zijn gaarne bereid onze ervaringen met Victor met u, mevrouw eveline de Winter, te delen en u alle gewenste informatie betreffende Victor te verstrekken.
   Desgewenst kunt u ons bereiken; per e-mail: mjbwolfs@gmail.com / tel: 0118603549

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen