Vigo is geadopteerd

Vigo (640x511) Vigo-001 (640x612) Vigo-002 (594x640) Vigo-003 (640x580)Vigo; een schitterende knul met een prachtige en lieve uitstraling van 6 jaar jong! Vigo is een heerlijke hond, hij is heel blij en speels, heeft een blij hoofd, geniet van een knuffel en vindt het heerlijk om bij je te zijn, om met je mee te gaan en hij is echt een genot om bij je te hebben! Vigo is een jongeman die uit Spanje komt, waar hij is gevonden. Vervolgens is hij in een opvang aldaar komen wonen en nu is hij bij ons en wij vinden het gezellig dat hij er is! Vigo kan het uitstekend vinden met andere en honden en hij beheerst de hondentaal heel erg goed. Hij geniet ervan om andere honden om zich heen te hebben en lekker met ze te spelen. Als hij een kat rechtstreeks ontmoet heeft hij hier alle respect voor, mocht een kat echt voor hem weg rennen, dan zal hij hier zeker achteraan gaan. Wij denken dat Vigo prima kan samenwonen met een kat die stevig in zijn of haar schoenen staat, maar een kat die geen honden is gewend is geen optie voor deze knul. Vigo is een lieve honden voor alle mensen, ook voor kinderen. Hij vindt het heerlijk om bij mensen te zijn en dat is heerlijk om te zien. Vigo is een podenco en heeft daarom ook een jachtinstinct en zijn neus doet het uitstekend. Dat is iets waar zijn nieuwe baasjes natuurlijk rekening mee moeten houden. Voor Vigo zoeken wij lieve mensen die hem een hele fijne plek willen bieden, die hem de tijd geven om te wennen, die heerlijk met hem op stap gaan, die snappen dat hij in huis erg lui is en dat hij het heerlijk vindt om lange tijd te knuffelen! Dan krijgt u een heerlijke, sociale, vrolijke knul in huis die intens zal genieten van zijn nieuwe leven! Komt u gauw eens kennis met Vigo maken? Hij zal graag laten zien hoe leuk hij is!

2 reacties op Vigo is geadopteerd

  • Wat een grappige verschijning is deze hond. Hij lijkt ons helemaal te gek. Wij hebben tot ons grote verdriet 3 maanden geleden ons schat van een Golden retriever moeten laten inslapen. Wij zijn ondanks dat we allebei werken echte hondenmensen. De eerste keer om 6.00 uur in de ochtend de eerste wandeling, daarna om half 8 de tweede lange wandeling. Dan werken en als een gek naar huis voor de het hondje om weer de kroelen en te wandelen. Dus wij zijn op zoek naar een lieve schat. Zou Viggo wat voor ons kunnen zijn? Kan hij met kleine kindjes, wij hebben een kleinkinderen van 2 jaar waar ik 1 dag in de week op pas. Kan hij 5 tot 6 uur alleen thuis zijn om daarna flink te worden verwend door ons? Onze vorige hond vond het altijd helemaal prima en deze lijkt ons zo lief. We voelen ons niet compleet zonder hond. Een pup hebben we geen tijd voor maar wij zoeken de juiste match. Kunt u ons adviseren? Zou deze schat bij ons passen?

    • We hebben helaas nog geen beslissing genomen om momenteel een lieve hond te adopteren. maar na vakantie I september gaat de kogel dor de kerk. Ik volg jullie site dagelijks en wat me pijn doet is dat niemand belangstelling voor deze schat Vigo toont.
      Als wij ertoe besluiten dan wil ik eerst met deze lieverd kennis maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen