Voeding

Onze opvang doet er alles aan om de dieren die bij ons in de opvang terecht komen zo goed mogelijk te verzorgen. Zij krijgen mooie kennels, warme bedjes, genoeg te drinken, warmte, beweging, dierenartsbegeleiding en aandacht. Maar één van de belangrijkste dingen is natuurlijk hun voeding. Deze voeding moet van een goede kwaliteit zijn, dit moet afgesteld zijn op hun behoeften en we hebben natuurlijk ook te maken met dieren die een bepaald dieet volgen.
 
Eind vorig jaar zijn wij op zoek gegaan naar een voer dat bij onze opvang past. En die hebben wij gevonden! Januari 2013 tekenden wij het sponsorovereenkomst met de firma Prins Petfoods te Veenendaal. Prins heeft een voer voor al onze dieren, dit voer is niet op dieren getest, heeft geen kunstmatige toevoegingen en is dus 100% natuurlijk.
 
Na dit voer nu een tijdje te hebben gegeven aan onze dieren, zien wij hele mooie resultaten. De honden en katten komen mooier in hun vacht te zitten, eten een stuk minder, ze vinden het lekker en eten het goed.
 
Daarom krijgt u bij de adoptie van een hond of een kat een zak voeding van ons mee. Daar kan uw nieuwe huisgenoot, afhankelijk van zijn grote natuurlijk, een week of mogelijk langer mee doen. Zo kunt u beginnen met de voeding die uw dier gewend is en mogelijk dit ook in de toekomst verder gebruiken. Prins is verkrijgbaar in heel veel winkels, u kunt een winkel in uw regio opzoeken via de website.
 
 

Waarom doet Prins aan sponsering?

 
Al 50 jaar produceert Prins met veel liefde voor het dier complete voedingen welke aansluiten op de verschillende voedingsbehoeften van hond en kat.  Respect voor mens en dier, binnen en buiten de organisatie is voor Prins Petfoods vanzelfsprekend. Prins doet ontzettend veel op het gebied van sponsoring. Denk hierbij aan onder meer de sponsoring van diverse asiels in Nederland , stichtingen en de ondersteuning van evenementen, beurzen, hondenscholen et cetera.
 
De kernwaarden van Prins zijn kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Naast deze kernwaarden zijn het ook belangrijke pijlers binnen deze organisatie. Ze vormen ook de leidraad waarmee zij in de praktijk verantwoord ondernemen.

Het team van voedingsdeskunsigen, het Prins CareTeam, verzorgt gratis advies voor iedereen die vragen heeft over de voeding, verzorging en gezondheid van de honden en katten.
 
U kunt telefonisch contact opnemen via 0318-524245 of per e-mail via advies@prinspetfoods.nl.
 
Het Prins CareTeam bekijkt bij vragen en/of problemen altijd de hele situatie en geeft hierin een passend advies afgestemd op de individuele behoefte van het huisdier. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen